Top Secret Eye Brow
Top Secret Eye Brow Top Secret Eye Brow 249

Top Secret Eye Brow

Eye Brow Kit

IDR 52,500

Secret weapon for gorgeous brows! Emina Top secret Eye Brow is a two-color pressed brow powder plus brow wax combo in one palette that you can easily combine to get natural-looking color for enchanting eyebrows. Use the base wax before the powder to get more intense and long-lasting color. The darker color is to draw the line while the lighter color to filled up the line to get natural-result. Equipped with angled brush to form and fill the colors and spoolie brush to perfecting the eyebrows.

249

Shop Now

Customer Review

Based on 5 reviews

10 March 2019

User ig:sitiauliarr

Cocok bangett nih buat pemula yg belajar ngalis.
Pigmented banget gampang di aplikasiin.

3 / 5

10 March 2019

Eyebrow powder

Hasil dari penggunaan eyebrow powder ini tergolong masih natural karena mudah diatur ketebalannya. Warnanya cukup pigmented, cocok bagi para pemula kaya aku.
Instagram : @salisfar

3 / 5

9 March 2019

Aku cinta top secret

Topsecret kunci alis om point aku, dengan pigmentednya dan kuasnya yg enak bgt, trs juga harganya murah!

3 / 5

9 March 2019

Sukaaaa

Bisa dibilang ini eyebrow powder yg aku beli pertama karna selain harganya yang affordable, ini pun ada aplikatornya yg kepake bangett.. Desain gambar atasnya pun menarik warnanya tidak terlalu tebal dan bisa disesuaikan kita mau bikin alis tebel banget atau yg naturall2 aja gtt

3 / 5

28 February 2018

Stunning

This eyebrow kit are awesome. Specially for beginner. It looks stunning yet natural. You won't get "BOLD" brows either fading brows. This is so good. I will definitely re purchasing. 4.9/5

3 / 5
Loading Loading